Gyűrű

Az epoxy gyanta és fa kombinációjából készült gyűrűk egyre népszerűbbek a divat- és ékszeriparban. Ezek a gyűrűk rendkívül tartósak és könnyűek, valamint számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos fémgyűrűkkel szemben.

Az epoxy gyanta egy öntőanyag, melynek köszönhetően a gyűrűk lehetnek áttetszőek, színesek vagy akár mintásak is. Ezáltal egyedi és különleges megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. A fa elemek pedig természetes és meleg hatást keltenek, valamint egyedi mintázatukkal egyedi megjelenést biztosítanak.

A fagyűrűk nagy előnye, hogy nem okoznak allergiát, így akár az érzékeny bőrűek is bátran viselhetik őket. Ráadásul a fagyűrűk könnyűek, kényelmesek és puhák, ezáltal nem okoznak irritációt a viselőjüknek. Ideálisak mindazok számára, akik allergiásak a nemesfémekre vagy éppen csak kényelmes és könnyű viseletet keresnek. Emellett ezek a gyűrűk időtállóak és strapabíróak, így hosszú ideig szépek és csillogók maradnak.

Összességében az epoxy gyanta és fa gyűrűk stílusosak, egyediek is egyben. Különleges megjelenésükkel és pozitív tulajdonságaikkal az ideális választás lehet mindazok számára, akik szeretnének kiemelkedni a tömegből és különleges ékszerrel kiegészíteni mindennapi viseletüket.

Egyedi, kézzel készült epoxy gyanta gyűrűk. Lehet lapos, csúcsos vagy esetleg óriási. A kialakított formának csak a képzelet szab határt. Ha megtetszett valamelyik, de a méret nem jó akkor az egyedi megrendelés menüpontban található űrlap kitöltésével vegye fel Velem a kapcsolatot. Ugyanolyat sajnos elkészíteni nem tudok, de nagyon hasonlót igen az Ön ujjára szabva. A forma teljesen egyedi, hisz 95%-ban nem formával dolgozom. A kikötött epoxy öntvényt fűrésszel vágom fel, majd csiszolással formálom meg. Az apróbb karcokat kézzel, vizes csiszolással tüntetem el, majd végül géppel polírozom. A fa része a medálnak keményfa olajjal van lekezelve melytől vízlepergetővé válik, de nem lesz vízálló. Emiatt, fürdés, úszás közben a hordása nem ajánlott. Kerülje a fertőtlenítős, alkoholos tisztítást. Az epoxy gyanta hordás közben jobban fényesedik, de erős dörzsölő hatásra karcolódik. Ebben az esetben keressen fel és postaköltség fejében kijavítom az ékszert. A méretek szerepelnek a termék oldalán, melyek a belső átmérő és a gyűrű méret. Ha nem biztos a méretben akkor egy most használatban lévő gyűrű belső átmérőjét mérje le.