Fülbevaló

Az epoxy gyanta és fa fülbevalók egyre népszerűbbek az ékszer készítők körében, és egyre több ember számára válnak kedvelt viseletté. Ezek az egyedi darabok rendkívül stílusosak és divatosak, emellett különleges és természetes megjelenésüknek köszönhetően igazán egyedi kiegészítők. A fa és a gyanta kombinációja garantálja, hogy minden egyes fülbevaló más és más lesz, hiszen a fát és a gyantát sosem ugyanaz a minta és szín fogja jellemzi.

Az nemesacél szereléknek köszönhetően pedig garantált a tartósság és minőség, valamint nem okoz allergiás reakciókat, így még az érzékeny bőrűek is bátran viselhetik őket. A faékszerek mindig időtállóak és divatosak, ez pedig igaz az epoxy gyanta és fa fülbevalókra is, így hosszú ideig büszkén viselhetjük őket minden alkalommal.

A műgyanta fülbevalók szín- és mintakombinációinak széles skálája miatt mindenkinek megtalálható az ideális darab a számára, legyen szó egy egyszerűbb hétköznapi viselésről, vagy egy elegánsabb alkalmi viseletről. A műgyantát és a fát együttesen használva egyedi és egyaránt divatos és természetközeli fülbevalókat készíthetünk, melyek mindenféle stílushoz tökéletesen illeszkednek. Öltöztesse fel mindennapi viseletét ezekkel a kivételesen szép fülbevalókkal!

Epoxy gyanta fülbevalók széles választékban! Leginkább fa és műgyanta kombinációja a fő irányvonalam, de megtalálhatóak csak epoxy vagy virágos termékek is a palettában.
Két egyforma fülbevaló nincs az alkotásaim között és nem is kérhető, hogy pont ugyanolyan ékszert készítsek. Nagyon hasonlót igen, de pont ugyanolyat sajnos nem tudok készíteni.

A forma teljesen egyedi, hisz 95%-ban nem formával dolgozom. A kikötött epoxy öntvényt fűrésszel vágom fel, majd csiszolással formálom meg.
Az apróbb karcokat kézzel, vizes csiszolással tüntetem el, majd végül géppel polírozom. A fa része a medálnak keményfa olajjal van lekezelve melytől vízlepergetővé válik, de nem lesz vízálló.
Emiatt, fürdés, úszás közben a hordása nem ajánlott. Kerülje a fertőtlenítős, alkoholos tisztítást.
Az epoxy gyanta hordás közben jobban fényesedik, de erős dörzsölő hatásra karcolódik. Ebben az esetben keressen fel és postaköltség fejében kijavítom az ékszert.

Az epoxy ékszerek nagyrésze nemesacél szerelékkel kerülnek új tulajdonosukhoz, melyek nem allergizálnak és nem színeződnek el. Ahol nem ilyen szerelékkel van szerelve az ékszer ott a leírásban jelzem.
Ilyen például a teljesen fémmentes bedugós fülbevalók, melyek egy szilikonos bedugó szereléket kaptak, így fémérzékenyek is hordhatják.