GYIK

Mennyire sérülékeny az epoxy?

Az epoxy gyanta egy nagyon erős anyag ami nem törik, de erős surlódó hatásra karcolódik. Tisztítására mindenképp érdemes odafigyelni. Vegyszeres tisztítás nem ajánlott, ne érintkezzen alkoholos vegyszerekkel sem, különben bemattulhat. 

 Ha esetleg már a fénye nem olyan mint régen, akkor kérésre újrapolírozom. A terméket postai, vagy személyes úton tudja eljuttatni hozzám, a visszapostázás díja a termék tulajdonosát terheli.

 

Mennyi idő alatt készül el egy megrendelés?

 

  Ez a megrendelt termék méretétől és bonyolultságától függ. Egy egyszerűbb fa-epoxy medál 9-11 nap alatt készül el.

Fémallergiás vagyok! Viselhetem ezeket az ékszereket?

  Nagyrészt nemesacél szerelékekkel és láncokkal szerelem fel az ékszereket. Ezek is tartalmaznak nikkelt, de nagyon alacsony mértékben, így nagyon ritkán okoznak allergiás tüneteket, és nem színeződnek el. Pici bedugós fülbevalók kérhetők szilikon bedugó szerelékkel. 

A termékek leírásában mindig jelzem, hogy milyen szerelékkel szereltem az adott ékszert.

Vannak teljesen fémmentes ékszerek is amelyekben valódi bőr szállal kaphatóak. De ha megtetszik egy ékszer, írjon üzenetet és szívesen kicserélem a láncot benne.

Ha mégsem tetszik amit vásároltam, ki lehet cserélni?

 

 Minden termékre érvényes a 14 napos visszaküldési lehetőség. De ha egyedi megrendelésről van szó, ami olyan amit nem tudok továbbértékesíteni(hajas,neves, képes...) sajnos abban az esetben ez nem lehetséges.