Augusztus 3. Epoxy és fa ékszer készítő workshop 10:00-15:00
Raktáron 3 db

 

 

Aki szereti a kreatív és egyedi ékszereket, annak tökéletes választás lehet az Epoxy és fa ékszer készítő workshop, melyre 2023. augusztus 3.-án kerül sor. Előre láthatólag 5 órás lesz a tanfolyam, de ne nagyon tervezzetek be utána semmit, mert lehet tovább tart majd. 

Helyszín: Törökbálint 

Akik tömegközlekedéssel érkeznének, lehtőség szerint 9:30-ig érjenek a vasútállomásra vagy busz végállomásra. Ott én autóval a helyszínre szállítok mindnenkit, de legkésőbb 9:45-re vissza kell érkeznem.

 

A résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy megismerkedjenek az Epoxy és fa ékszerkészítés alapjaival, valamint elsajátítsák a csiszolás és polírozás technikáit.

A tanfolyamon lehetőség nyílik egy saját ékszeralap kiöntésére, melyet ha megszilárdul, elküldöm, hogy otthon be tudd fejezni. 

Egy általam már előre kiöntött epoxy-fa öntvényt pedig a helyszínen munkálunk meg és készítünk belőle ékszert. Az öntvény mérete elegendő egy nagyobb medálnak vagy szettnek vagy egy nagyobb fülbevalónak.

Tehát ha kihozod a maximumot az alapból akkor több garnítúra ékszered is lehet.

A workshop során a segítségemmel lépésről lépésre megismerheted az epoxy gyanta és fa ékszerkészítés fortélyait. A gyakorlati rész során pedig saját ékszereket készíthetsz, melyeket akár ajándékba is adhatsz szeretteidnek.

A csiszolás és polírozás technikái megmutatják, hogyan hozhatod ki a legtöbbet az elkészült ékszerekből, hogy ragyogóan csillogjanak és kiemeljék a viselőjük szépségét.

A workshopon való részvétel remek lehetőség arra, hogy kikapcsolódj, alkoss valami saját kezűleg készített szépséget és találkozz köztünk más ékszerkészítőkkel, akik hasonló szenvedéllyel és érdeklődéssel fordulnak az ékszerek világa felé. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, jelentkezz most!

30 000 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Ha lemondanád az időpontot:

Ha a workshopon nem jelensz meg, előtte nem értesítettél akkor a befizetett összeg nem jár vissza.

Az időpont előtt 2 napon belül lemondott részvétel esetén a befizetett összeg 50%-a kerül visszatérítésre.
Ha időben szólsz, akkor még tudok keresni valakit a helyedre akkor a teljes összeg visszautalásra kerül.